Фігурка Фатімської Діви Марії відвідала в'язницю і лікарню
  • Чтв, 19/10/2017 - 15:01

Під час перегринації фігури Фатімській Діви Марії у Парафії св. Івана Павла ІІ, Богородиця у знаку фігури Фатімської Діви Марії відвідала місця, в яких Парафія проводить душпастиство. Так, фігурку було принесено до в`язници на Хуторівці, де група в`язнів вислухавши біблійну катехизу і помолившись на розарії і кожен особисто приймав Марію за свою Матір.

Парафія св. Івана Павла ІІ опікується також хворими в лікарні на Кульпаркові. В одниму із відділень о.Станіслав Фірут SAC, хранитель фігурки проголосив фатімську катехизу, була сповідь і відправлено Святу Месу.

- В парафіях Львова завершується перегринація фігури Матері Божої Фатімської, яка здійснювала мандрівку по всій Україні. Яке значення цього паломництва? Йдеться, у деякому сенсі про пропагування Фатімського діла, пропагування цього послання, бо дякуючи таким зустрічам, таким богослужінням, приходить багато осіб, і дізнається про що йшлося в цьому посланні. Окрім того, це зустріч з Марією, котра мандрувала, подібно як до дому Єлизавети, щоб також завітала і до наших спільнот, наших парафій і щоб ми могли прийняти те послання миру, яке Вона проголошувала. – зазначив о. Ґжеґож Драус настоятель парафії св. Івана Павла ІІ.