Фотовиставка "Особливі історії особливої молоді" і плейбек-театр
  • Птн, 09/03/2018 - 07:53

6 березня у приміщенні Львівської обласної бібліотеки для юнацтва (пл. Ринок, 9) відбулось відкриття фотовиставки "Особливі історії особливої молоді". На виставці були представлені фотографії молоді, котра відвідує "Центр дозвілля та соціальної реабілітації для молодих людей з особливими потребами" Благодійного фонду "Карітас - Львів УГКЦ". У приміщенні конференц-залу бібліотеки чисельно зібрались молодь з особливими потребами, їх батьки, друзі.

До присутніх звернувся Архиєпископ і Митрополит Львівський владика Ігор (Возьняк). Від департаменту з питань культури, національностей та релігій ЛОДА виступила п. Леся Корнат. Прозвучало відеозвернення фотомитця Катерини Птахи, роботи якої презентувались на виставці. Керівник "Центру дозвілля..." Марія Чучман та соціальний педагог Наталя Загайко презентували понад 16-літню діяльність проекту. З вітальним словом виступила заступник директора Карітасу Львова Ольга Момот і керівник бібліотеки Тетяна Прокопець.

Чудовим завершенням вечора став виступ плейбек-театру "Всі свої", які у формі перформансу спонтанно розіграли історії, які прозвучали від друзів, батьків та особливої молоді. Кожен присутній отримав також чудовий солодкий подарунок - тістечко з глазуром і побажанням, до виготовлення яких долучалась особлива молодь. Фотовиставка триватиме впродовж двох тижнів. Ласкаво просимо!