Франциск: Ісус – двері, відкриті для всіх без винятку
  • Втр, 27/08/2013 - 22:27

27 серпня Папа Франциск опблікував два нових твіт-повідомлення. У них Святіший Отець нагадав деякі свої думки, озвучені 25 серпня під час роздумів перед молитвою «Ангел Господній».

Одне повідомлення Святіший Отець присвятив образу дверей, якими є сам Ісус. На своєму акаунті в "Твіттері" Понтифік написав: "Ісус − це двері, які ведуть до спасіння і які відкриті для всіх". У другому Папа закликав "дозволити Ісусу увійти в наше життя, виходячи з егоїзму, байдужості і закритості на інших".

Перед недільною Маріїнською молитвою Франциск говорив, що двері, якими є Ісус, ніколи не бувають закритими, вони завжди відкриті для всіх, без особливостей, виключень і привілеїв. За словами Папи, ці двері відкриті навіть для грішників, більше того − Ісус завжди віддає перевагу грішникам, щоб пробачити їх і любити. "Не бійтеся: Ісус вас чекає! Будьте сильні, щоб увійти в Його двері. Всі запрошені пройти через них, пройти через двері віри, увійти в Його життя і допомогти Йому увійти в наше життя, щоб Він його змінив, оновив, подарував повну і довготривалу радість", − говорив Папа.

Після закінчення недільної зустрічі з віруючими, Франциск звернувся до своїх читачів в соціальних мережах з твітом: "Не бійтеся просити прощення у Бога. Він ніколи не втомлюється прощати нас. Бог − це саме милосердя".

За матеріалами http://be.radiovaticana.va