Фундація Духовного Відродження організовує паломницьку подорож до монашої позаконфесійної спільноти Тезе
  • Втр, 01/07/2014 - 12:50

З 1 по 17 липня Фундація Духовного Відродження під патронатом Комісії у справах молоді Львівської Архиєпархії Української Греко-Католицької Церкви організовує паломницьку подорож до монашої позаконфесійної спільноти Тезе, що у Франції. 

Таке паломництво Фундація Духовного Відродження організовує вже вдруге, проте цього року воно стане особливим, адже до участі у ньому залучені близько сорока хлопців-героїв Майдану, які проживають або лікувались у Львові та області. Це відбувається у рамках програми «Люди для Майдану», яка стартувала у Фундації після трагічних подій у Києві 18 – 20 лютого.

Маршрут поїздки: «ЛЬВІВ – БРНО –КАРЛОВІ ВАРИ – ФРАНКФУРТ – ПАРИЖ – ВЕРСАЛЬСЬКІ САДИ – TAIZE – ДІЖОН – МОНАКО – БОЛОНІЯ – ВЕНЕЦІЯ - ЛЬВІВ»

Протягом двох тижнів мандрівки паломники будуть мати змогу відпочити духовно, психологічно та фізично.

Учасників мандрівки буде супроводжувати лікар – психолог та духівник.

Духівником поїздки стане директор Фундації – о.Тарас Милян, а керівником групи  - людина, яка найактивніше спілкувалася із постраждалими у часі революції Гідності – працівниця Фундації Марта Батринюк.

Також нагадуємо, що подорожувати із Фундацією будуть ведучі фестивалю «Україна Святкує Воскресіння Разом» Ірина Патрон та Володимир Бєглов, які отримали знижку 50% як подяку за працю над фестивалем та переможниця фестивального конкурсу Іванна Рижан, яка зашехтегила у фейсбук найкраще фото із фестивалю.
 

Детальніша інформація:
БО «ФУНДАЦІЯ ДУХОВНОГО ВІДРОДЖЕННЯ»

79000, м.Львів, пл.Св.Юра,5

тел.: (032) 261-13-89, моб.: 067-679-02-07

e-mail: foundation.la.ugcc@gmail.com

або на сайті:
foundation-la.com.ua