Футболісти «Реал Мадрид» присвятили перемогу в Лізі Чемпіонів Матері Божій
  • Втр, 31/05/2022 - 15:42

Футбольна команда «Реал Мадрид» перемогла в цьогорічній Лізі Чемпіонів. Після повернення з фінального матчу в Парижі гравці відвідали мадридську катедру Альмудена. Там свою перемогу і кубок вони пожертвували Матері Божій, покровительці Мадриду.

Футболісти відомої іспанської команди перемогли в суботу у цьогорічному фіналі Ліги Чемпіонів. Усі представники команди також зустрілись з кардиналом Карлосом Осоро, архиєпископом Мадриду.

Разом з кубком Ліги Чемпіонів гравці «Реал Мадриду» пожертвували також кубок чемпіона Іспанії, котрий виграли місяць тому. Під час короткої церемонії директор у справах закордонних контактів клубу, колишній футболіст Еміліо Бутражено, прочитав молитву вірних, в якій висловлено прохання, щоб присутні на урочистості відчули «материнську опіку Діви Марії».

Варто зазначити, що попри величезний рівень секуляризації країни, традиція присвячування кубків і перемог мадридських клубів Діві Марії зберігається віддавна. Минулого року трофей за перемогу в іспанській лізі Матері Божій пожертвували гравці «Атлетіко Мадрид».