Ґабріела Кубі – «Католицька церква прокинулась дуже пізно»
  • Втр, 22/11/2016 - 10:16

В ефірі «Християнство сьогодні» на Радіо Марія Ґабріела Кубі, соціолог і публіцистка з Німеччини, захисниця християнської моделі побудови сім’ї і суспільства. Коли вийшла перша книга пані Ґабріели, їй говорили, що вона перебільшує, але вже найближчі роки показали, її правоту. Що ж трапилось в головах, в душах навіть християн, для яких текст Святого Писання перестав бути авторитетом. Які повелись на фальшиві фасади толеранцій... Людей, які винайшли вже понад 50 статей, провідують необмежений секс з всім з ким тільки подобається? Що стало з тими хто мовчить на аборти, запровадження вільної сексуальності в школах і садках? Годинна вакцинація, від людини, котра досліджує диктатуру гендеру і є авторкою книжок «Ґендерна революція: релятивізм у дії», «На шляху до нової ґендерної людини: як німецька держава виховує дітей» та бестселера «Глобальна сексуальна революція: руйнування свободи в ім’я свободи», що перекладений багатьма мовами світу.

«Те, що я зараз в Україні, це запрошення Синоду Єпископів УГКЦ і для мене дуже важливо, що цілий Синод розуміє проблему і буде діяти в цій боротьбі».

«Просування гендерної ідеології йде в усіх країнах світу і найбільш радикальними в цьому просування є країни, де демократія розвивалась найраніше.  Дуже часто в легалізації гомо шлюбів і абортів брали участь консервативні партії».

« Зараз потрібно – це готувати священиків у всіх християнських церквах, щоб вони розуміли проблему, вміли говорити з медіа, щоб ми гідно і з гордістю проголошували вчення Церкви про сім`ю  і подружжя».