Ґабріела Кубі у своїй книзі показує суть гендеризму
  • Суб, 27/08/2016 - 14:22

Ґабріела Кубі відома у світі, як автор книги «Всесвітня сексуальна революція: знищення свободи в ім’я свободи». ЇЇ книга пояснює, чому відмінності між чоловіками та жінками зараз настільки атаковані на Заході і чому, наприклад, в Німеччині мирні марші на захист традиційної сім’ї потребують поважного поліційного захисту, пише «Catholic Herald».

Книжка Кубі на причини чому тепер кожен, хто вірить у божественний план для чоловіка і жінки, таврується, як «релігійний фундаменталіст», або «біологічний чи сексистський фундаменталіст». 

Сама Ґабріела Кубі пережила навернення. Вона 20 років шукала Бога хибними шляхами езотеричних філософій і психологій. Її життя «зламалося», шлюб розпався, вона залишилась сам з трьома дітьми-підлітками. Але серед цього жаху вона не здалася, вона почала молитися щоб Бог її привів до Себе. 

Вона навернулась в католицьку віру. Навернення її спонукало іншими очима подивитися на сексуальну революцію. З цього народилась її книга.

Коли книга вийшла в Німеччині, то ЗМІ зробили усе, що про книгу ніхто не довідався. А попри це книга вже пережила шість видань за два роки і була перекладена на сім мов. На думку самої авторки, книга допомогла тих, хто опирається гендерній революції.

За свідченням самої Кубі, християни, які беруть участь у теперішній культурні боротьбі, не зважаючи на те, що гроші, влада і ЗМІ знаходяться в руках гендеристів, мають певний успіх. Ніхто не може відірвати християн, від їхньої віри, надії та любові до Бога. А хід історії, каже Кубі, знаходиться у Божих руках.