Гендер є найбільшою загрозою для людства. Це призводить лише до виродження
  • Пон, 11/02/2019 - 17:55

Іспанський кардинал Антоніо Канісарес Лловера назвав ідеологію гендеру найбільшою загрозою для людства. Він заявив, що це призведе до виродження людей. Він також жорстоко критикував інші ліві ідеї.

– Ми не хочемо бути рабами, як у Венесуелі. Ми хочемо бути вільними, абсолютно вільними, – сказав кардинал. Священик також приєднався до опозиції лівому примусу в освіті. У рамках кампанії “Я вибираю” 150 000 сімей та 700 навчальних закладів вже висловили свою опозицію лівоцентристській освітній тиранії.

У листопаді 2018 р. Парламент Валенсії прийняв закон, що забороняє терапію тим, хто бажає звільнитися від гомосексуалізму або трансгендерності. За словами кардинала, закони, проголошені парламентом Валенсії для захисту сексуальних меншин, мають “сталінську природу”. Він додав, що вони є нападом на свободу. На його думку, вони нав’язують диктаторську гендерну ідеологію на всіх рівнях освіти і накладають штрафні санкції на її опонентів.

Гендеризмзм суперечить природному закону і Божому плану. Адже Творець створив людей як чоловіка, так і жінку.

Бенедикт XVI також виступав проти гендерної ідеології. У Ватикані під час зустрічі з кардиналами та співробітниками римської курії в грудні 2012 року, серед іншого він сказав, що «людина ставить під сумнів свою природу. Існує тепер лише людина в абстрактному вигляді, яка просто вибирає щось для себе як свою природу. Чоловічість і жіночність ставляться під сумнів як взаємно доповнюючі форми людської особистості, що є результатом творення. Однак, оскільки не існує поділу між чоловіком і жінкою, як факту, що є наслідком творення, то сім’я, як реальність, визначена на початку сотворення, також вже не існує. І в такому випадку прийдешні покоління втрачають своє місце в Божественній історії, право та особливу гідність».

Polonia Christiana