Гендеристи йдуть у Верховну Раду
  • Чтв, 16/10/2014 - 17:40

Гендерна ідеологія у теперішньому часі являє собою одну з найбільших небезпек не тільки для християнства, але й для цивілізації, як такої. Адже гендерна ідеологія, яка приховується за словосполученнями «гендерна рівність», «гендерні права», «гендерна теорія», вважає нормою гомосексуальні стосунки, проголошує сім’ю суспільною умовністю, заперечує біологічну диференціацію чоловік-жінка, вводить поняття третьої статі. Гендеристи твердять, що дитина сама має вибирати свою гендерну ідентичність, не дивлячись на статеву біологічну ідентичність, проголошують статеві збочення тільки варіаціями норми і т.п..

В Україні існує ряд політичних організацій, які відверто у своїх програмах висловлюються за так звану гендерну рівність. Дві з цих організацій входять у передвиборчі блоки, які є одними з лідерів виборчих перегонів.

Блок Петра Порошенка йде разом з партією «УДАР». В програмі «УДАР»-у цілий розділ присвячений боротьбі проти гендерних стереотипів і боротьбі за гендерну рівність.

Громадська позиція (Анатолій Гриценко) йде до парламенту разом з Демократичним Альянсом. В програмі Демократичного Альянсу сказано, що він бореться за гендерну рівність.