Гендерна ідеологія – метод нової колонізації Латинської Америки
  • Срд, 30/01/2013 - 00:00

Захід колонізує людську природу, здійснюючи щоразу більший тиск на уряди окремих країн, щоб вони змінювали законодавство щодо прокреації, життя і сім’ї. За словами Архиєпископа Джампаоло Крепальді, це «найбільша новина», що виникає зі звіту, опрацьованого Міжнародною обсерваторією суспільного вчення Церкви ім. кардинала Ван Туана, яку він заснував. На його думку, сьогодні найпотужніший напад світської ідеології заходу є скерований на традиційні християнські країни Латинської Америки.

Прикладом ефективності цієї діяльності є Аргентина. Впродовж майже одного року там легалізовано запліднення методом in vitro, запроваджено «гендерну ідентичність» і змінено цивільний кодекс таким чином, щоб легальними стали сурогатні матері і їх «лона на прокат». За короткий період часу проведено революцію основ усього аргентинського суспільства, змінюючи природу життя і сім’ї», – зазначає Архиєпископ Крепальді, водночас наголошуючи, що діяльність, яка напряму суперечить природному праву, стає методом колонізації, яку застосовує Захід. Все це робиться в ім’я т.зв. поступу, свободи і рівності осіб. «Це власне і є нове обличчя колонізації, яку з все більшою силою проводить Європа», – наголошує колишній секретар Папської ради «Справедливість і мир».

Зі звіту Обсерваторії суспільного вчення Церкви чітко випливає, що гендерна ідеологія має на меті зміну природних основ суспільства. «У всіх країнах, де було легалізовано партнерські і гомосексуальні зв’язки, наступним кроком була зміна сімейного законодавства і накинення моделі т.зв. «нової сім’ї», а також повне відкинення принципів, що базуються на природному праві», – підкреслює італійський єрарх. Ці зміни нагадують бомбу сповільненої дії, яка помалу, але нещадно винищує сучасні суспільства.

За матеріалами pl.radiovaticana.va