Гендерна ідеологія така ж тоталітарна як і нацистська, як і радянська...
  • Чтв, 07/11/2013 - 16:51

«У полоні ілюзії перебувають ті, хто думає, що їх країна та їх нація ніколи не потраплять під тиск гомосексуальних лобі, і що в їхніх країнах ніколи не запровадять гомосексуальні «шлюби», - зазначив Лука Волонте. – Ця ілюзія – помилкова і небезпечна. Вона показує незнання реальних небезпек сьогодення і глибоке нерозуміння особливостей тоталітарної гендерної ідеології».

Лука Волонте (Італія) - почесний президент політичної групи Європейської народної партії (EPP) у Парламентській Асамблеї Ради Європи (ПАРЄ), президент групи EPP в ПАРЄ у 2009-2013 рр, Депутат Палати Депутатів Італії в 1996-2013 рр., генеральний директор Фонду Novae Terrae (європейська організація, діяльність якої спрямована на захист сім'ї, життя і християнських цінностей)

Інтерв'ю для "Католицького Оглядача":

 

–  Чи не могли б ви коротко пояснити нашим читачам для чого, на Вашу думку, законодавство, програми політичних партій і т. д. запровадили нове слово «гендер»?

Тому, що ті, хто його вводять вважають, що це є новий свого роду кордон сучасного толерантного, більш справедливого суспільства, яким можна вдосконалити слово «гендер» не у значенні «чоловік» і «жінка», як це було колись звично, тобто рід чи стать, але ввести нові значення, до яких можна включити і людей трансстатевих, лесбіянок, гомосексуалістів. Для них важливіше покращити становище цих рухів, аніж підтримати молодь, надати їм робочі місця, підтримати сімейні цінності, дітей, які дійсно є основою нашого суспільства, і, з християнської точки зору, вони є даром від Бога. Це є нова тоталітарна ідеологія, і я надіюсь, що остання тоталітарна ідеологія, така ж сама, як колись був комунізм чи нацизм. Вони насправді таким чином не хочуть боротися з дискримінацією, вони самі хочуть дискримінувати і таким чином ЛГБТ учасники стануть новою олігархією, новими тиранами. Ми повинні поважати будь-яку людину, будь-яку особу і кожна людська особа має людські права. І якщо ми хочемо дійсно поважати людську особу і людські права, ми повинні зупинити цю ідеологію, яка прагне надати преференції гомосексуалістам і применшити права нормальних людей.

– Наскільки гендерна ідеологія противиться здоровому глузду та християнським поглядам?

Це цілковито протирічить здоровому глузду і християнським цінностям, тому, що ця ідеологія хоче змінити людську природу. Це є проти здорового глузду, бо проти фактів не може бути жодних аргументів, бо  дитина народжується від одного чоловіка і однієї жінки. Відповідно до людського права і природного права, люди мають однакові права. Для чого їм вводити якісь преференції для представників  ЛГБТ? Це неприйнятно.

Вони хочуть знищити конвенцію про людські права, яка є прийнята всіма країнами, і в якій є відображено як права людини, так і права гетеросексуальної сім’ї. Вони хочуть все це знищити на юридичному рівні. В тих країнах, де вони вже встигли втілити свої ідеї, вони створюють руйнівну ситуацію для суспільної взаємодії, суспільного взаємозв’язку. І взагалі, ці ідеї противляться не тільки природним фактам та очевидностям, але і християнським цінностям і самій Біблії. Вони таким чином знищують суспільну взаємодію, бо коли руйнується головна клітина суспільства – сім’я, де діти і всі члени сім’ї вчаться вдячності, відповідальності, солідарності, то втрачається останній інструмент, яким можна  покращити цю взаємодію в суспільстві задля його нормального функціонування. Отже з будь-якої точки зору гендерна ідеологія є проти здорового людського глузду.

 – Чи вона дійсно підкріплена науковими доказами, як про це говорять її прихильники?

Ні, і в цьому найбільший парадокс. Вони намагаються змінити науковий підхід соціальних і психологічних наук та доктрин. Під час міжнародних зустрічей соціологів чи психологів вони намагаються впливати на них для того, щоб підлаштувати психологічну науку під свої побажання. Один із останніх прикладів: новий уряд Норвегії вирішив провести голосування за те, щоб змінити законодавство про розлучення. Останні два дні про це йде дискусія. Вони побачили результати незалежної правдивої статистики, що в Норвегії розлучення є головним фактором, який знищує суспільні взаємозв’язки. І руйнування цих суспільних взаємозв’язків коштує великих грошей. Статистика показала, що більшість з цих розлучень відбулися серед одностатевих зв’язків, бо такі шлюби тривають не більше одного року. Тому гомошлюби є тим фактором, що руйнує суспільну взаємодію. Вони діють таким чином, що впливають на психологів, психіатрів і пробують виробити свої ідеї, які, в порівнянні з наукою, виявляються справжньою фантастикою,  і щойно стає відомим, що це не наука, а наукова фантастика, вони намагаються підмінити науку цією фантастикою. Нашою метою є захистити справжню дійсність. І не накидати наші фантазії іншим людям.

– Які сили, властиво, пропихають гендерну ідеологію в законодавства країн?

Є специфічні міжнародні групи, такі як ЛГБТ, ILGA (Міжнародна асоціація геїв і лесбіянок), є країни, як наприклад, США, які підтримують такі рухи, зокрема останні призначення президента США Обами послів, які відкрито підтримують ці ідеології є дуже небезпечним. Є приватні фонди, які підтримують ці рухи, такі великі спекулянти, як наприклад, Джордж Сорос та інші. І вони стають щоразу сильнішими. Але все таки, на мою думку, кінець зрештою буде позитивний, бо проти дійсності неможливо поперти.

– Чи можна ствердити, що гендерна ідеологія накидається усім країнам світу?

Це їх прагнення. Як я вже сказав на початку, вони не прагнуть змінити лише одну людину чи групу людей. Їхня ідеологія прагне змінити людину як таку, тобто всіх людей і саме тому їхня ідеологія є тоталітарною. В основах своїх ця ідеологія така ж тоталітарна як і нацистська, як і радянська. Вони працюють таким чином, що хочуть переконати Вас: якщо ви стаєте геєм, одружитесь зі своїм другом, то ви станете найщасливішою людиною в світі.  Якщо ж ви не повірите їхнім спробам переконанням, тоді вони шукатимуть шляхів зобов’язати вас до цього. Тобто вони хочуть вас зобов’язати бути щасливими, відповідно до їх цінностей.

– Як з цим боротися?

Передовсім показати своїм власним життям, що ви як християн є щасливі, і як людина, яка сповідує християнські цінності, яка живе в гетеросексуальній сім’ї ви можете вдосконалювати свої здібності. Ви щасливі від того, що у вашій сім’ї можна побачити, що є солідарність між поколіннями, що є дуже важливим. Показати, що ми є гордими з того, що ми є християнами, що наша країна має традиції, цінності. Не тому, що традиція є частиною минулого, а тому що традиція є частиною теперішнього. Ми повинні пропагувати свої цінності, свої традиції, ми повинні в позитивний спосіб це доказувати, але якщо нам погрожують і намагаються применшити наші права, то ми повинні показати, що вміємо також і захищати наші цінності, традиції, сім’ї і нації. Ми маємо групи, які виступають за захист життя, сім’ї, організації, що борються за людські права, ми повинні налагоджувати між ними співпрацю і показувати, що ми можемо вибудовувати мережі, які будуть захищати  і сімейні права, і право на життя. Ми мусимо також показати, що можемо не лише пропагувати наші права, але також і захищати їх.

– Що роблять європейські політики, які виступають проти засилля сексуальних меншин, проти абортів, евтаназії і т.п. для боротьби проти цих лих сучасності?

На національному рівні є дуже багато людей і дуже багато структур, в тому числі політиків, які просувають, в позитивному значенні ці цінності, зокрема, захист ненародженого життя, захист багатодітних сімей. Іноді ми на національних рівнях виграємо битву, іноді програємо. За словами католицької святої Жанни Д’Арк, ми повинні вести свою боротьбу, а доля цієї битви в Божих руках. І в публічній сфері, у парламенті, на національному та міжнародному рівні ми повинні мати відвагу показати, що це наша віра, що це не лише теоретична віра, але наша життєва позиція.

– Те, що Європарламент відмовився проголосити аборт правом людини, це, на Вашу думку, перемога чи просто випадковість?

Без сумніву, це – перемога. Цьому передувало опитування по багатьох країнах і це є добрий позитивний знак, ми повинні робити все для того, щоб ці знаки збільшувалися і не тільки що стосується «за життя», але також і «за сім’ю». Ми повинні розуміти, що це повсюдно буде ставатися, зокрема, гендерна ідеологія може загрожувати сьогодні Об’єднаному Королівству, може загрожувати Україні, і час від часу вони кудись та й закидають свої ідеї.