Геї погрожують королеві макаронів за оборону традиційної родини
  • Птн, 27/09/2013 - 01:34

На рішучий жест в обороні традиційного поняття сім’ї відважився італійський король макаронів Гвідо Барілла. У інтерв’ю для Радіо 24 він заявив, що його фірма ніколи не використає популярних на сьогоднішній день гей-тем. «Ми маємо рішуче іншу культуру. Для нас поняття родини є святим і залишається одним з основних вартостей фірми» - заявив Барілла і застеріг, що ним не керує брак поваги до гомосексуалістів, але простий факт, що він з ними не погоджується.

Сім’я, до якої ми звертаємося, є класичною родиною, в якій ключову роль відіграє жінка, яка є культурним центром родинного життя – підкреслив правнук творця найпопулярніших італійських макаронів. Гвідо Барілла визнав, що в своєму домі кожен може робити, що хоче, і геї можуть бути навіть подружжям, але не можуть псувати життя іншим, а цим, на його переконання, є усиновлення дітей гомосексуальними парами, бо воно стосується особи, яка сама не може приймати рішення. Власник фірми підкреслив, що говорить це як батько, який добре знає, як важко виховувати дітей.

Гвідо Барілла гірко заплатить за ці слова. Гей-товариства закликають бойкотувати продукцію фірми BARILLA, розраховуючи на підтримку геїв у інших країнах. Але італієць не переймається цим бойкотом: «Якщо їм це не подобається, то не мусять їсти наші макарони. Всім подобатись не можна».  

За матеріалами: http://pl.radiovaticana.va