Глава УГКЦ привітав єпископа Михаїла з 35-літтям священства
  • Пон, 12/12/2016 - 10:18

Блаженніший Святослав Шевчук, Глава УГКЦ, привітав Преосвященного єпископа Михаїла Колтуна, який 13 грудня 2016 року відзначає 35-ту річницю священичих свячень.

У вітальному листі говориться: "Сьогодні виповнюється 35 років відтоді, як із рук митрополита Володимира Стернюка Ви отримали священичі свячення. Ця подія стала знаком великої Божої любові до Вас.

У цей святковий день дякуємо Господеві за дар Вашого життя і за всі дари, якими Він так рясно Вас наділив та які Ви щедро примножили впродовж свого священичого, а відтак єпископського служіння. Важко порахувати, скількох людей за ці десятиліття Ви навернули через свою проповідь, скільки від Вас отримали полегшення і розраду в Таїнстві Сповіді, скількох через Ваші руки наситив Господь своїми пречистими Тілом і Кров’ю задля отримання вічного життя, скільки отримали дар священства, батьківське благословення та підтримку від Вас".

Відтак Блаженніший побажав: "Нехай Господь прийме дар Вашого служіння, як приємну жертву, на свій престол, а Вам зійшле з висот своє прещедре благословення за молитвами Пресвятої Богородиці та всіх святих української землі.

Будьте й надалі для нашого народу та для всіх людей, серед кого живете, ясним світильником Божої правди та добрим пастирем Христового стада. Вимолюю для Вас рясне Боже благословення. На многії і благії літа, Преосвященний Владико!"