Глава Папської ради з питань сім’ї закликає усі сім’ї з’єднатись з Папою в молитві за мир в Сирії
  • Чтв, 05/09/2013 - 14:53

Глава Папської ради з питань сім’ї кардинал Вінченцо Палія звернувся з закликом до всіх сімей світу з’єднатися в Папою Франциском в суботу 7 вересня в пості й молитві за мир у Сирії, на Близькому Сході й усьому світі.

Кардинал Палія закликав батьків в цей день приготувати дітям скромний обід і пояснити їм, що відбувається в світі, не забуваючи наголосити, що не дивлячись на жорстокість новин маємо надію на мир, який нам даний через Воскреслого Ісуса, Котрий примирив світ не жестами насильства і помсти, але даруючи Самого Себе.

«Не забудьте покликати бабусь і дідусів на цей обід, зроблений із небагатої їжі, але багатого любов'ю. Якщо хтось з присутніх має досвіт життя в час війни, нехай дасть своє свідчення про те, як жити під бомбами з непевністю в завтрашньому дні та якими були тих днів їхні молитви… Моліться разом за цим столом! За сім’ї в Сирії, за дітей, які щоденно помирають, стаючи жертвами ненависті й голоду, за тих, які є при владі і покликані дбати про мир, а вдаються до насильницьких рішень.» - закликав Глава Папської ради з питань сім’ї.

За матеріалами ika.hr