Глава УГКЦ Блаженніший Святослав очолить Архиєрейську Божественну Літургію у північноіталійському м. Тортоні
  • Чтв, 27/04/2017 - 20:38

Згромадження Отців Оріоністів запрошує духовенство та всіх українців в Італії до участі в Архиєрейській Божественній Літургії, яку очолить Отець і Глава УГКЦ Блаженніший Святослав у північноіталійському м. Тортоні. Богослужіння відбудеться у вівторок, 16 травня 2017 р., о год.18:00 в санктуарію Madonna della Guardia.

Зазначений санктуарій був збудований Святим Луїджі Оріоне, в якому тепер знаходяться його нетлінні останки. Саме тут і народилося Згромадження Отців Оріоністів. Візит Блаженнішого Святослава на запрошення Згромадження приурочений до празника Св. Луїджі Оріоне та 15-річного ювілею присутності Згромадження Отців Оріоністів в Україні (у м. Львові).

«Запрошуємо духовенство УГКЦ в Італії співслужити цю Літургію разом з Патріархом. Також запрошуємо українських вірних взяти участь у цьому святі. Будемо дуже раді зустрічі і кращому знайомству між нами. Було б дуже гарно, якщо Санктуарій був би заповнений великою кількістю українців, які змогли б зустрітися і молитися разом з Патріархом. Розуміємо, що візит випадає на робочий день, і що люди працюють, але можливо хтось зуміє взяти кілька годин відпочинку. Думаємо, що це буде також важливою подією і для італійців, які зможуть насолоджуватися красотою Літургії східного обряду.

Більше інформації про нас: Facebook: CentroDivinaProvvidenza. www.madonnadellaguardia.it. Чекатимемо Вас разом з Вашими парафіянами», - йдеться в листі до Апостольського візитатора для українців в Італії від о. Еджідіо Монтанарі, С.Б.П., настоятеля Центру Божого Провидіння Отців Оріоністів УГКЦ, та всієї спільноти Оріоністів зі Львова.

Довідка:

La Basilica Santuario Madonna della Guardia

via D. Sparpaglione n.15

Tortona

 

ЦЕНТР БОЖОГО ПРОВИДІННЯ

Отців Оріоністів УГКЦ

Монастир Свв. Апостолів Петра і Андрія

Вул. Лінкольна, 12

М. Львів 79068

Тел.: 0038 032 293 18 71

Тел. Моб.: 0038 096 518 49 36