Глава УГКЦ освятив храм при монастирі сестер Пресвятої Родини у Києві
  • Суб, 05/12/2015 - 11:08

Глава Української Греко-Католицької Церкви Блаженніший Святослав на свято Введення в храм Пречистої Діви Марії освятив храм Покрови Пресвятої Богородиці при монастирі сестер Згромадження Пресвятої Родини в Києві.

«Храм, який ми сьогодні освятили, став для усіх нас місцем, де спочиває слава Божа, де Господь Бог відкритий чути наші прохання і молитви, де запрошує нас переступити і увійти в радість Господа свого», – сказав Предстоятель з нагоди освячення. 

Говорячи про шлях людини до храму, Блаженніший, звертаючись до сестер, зауважив, що дуже важливо спершу самим знати дорогу до храму і за собою вести до нього всіх інших. «Дуже часто ми себе питаємо, куди ми йдемо, куди йде Україна, чи ми рухаємося в правильному керунку чи ні?.. Так багато людей є розгублених, які не знають дороги… Святий Августин каже: краще по правильній дорозі рухатися маленькими кроками, ніж бігати з великою швидкістю по манівцях, бо ті манівці абсолютно не зближають нас до мети», – вважає Предстоятель.

«Хочу побажати, аби всі ті, які знайомляться, бачать посвяту, духовне життя і працю сестер Пресвятої Родини, одразу відчули: о, вони знають дорогу, вони знають, як правильно віднайти напрямок нашого життя, нашого розвитку, правильну дорогу до Бога і до Його обличчя», – побажав Глава УГКЦ.