Глава УГКЦ освятив наріжний камінь храму сестер Воплоченого Слова в Бурштині
  • Пон, 04/08/2014 - 10:13

3 серпня Блаженніший Святослав, Глава УГКЦ, освятив наріжний камінь для будівництва храму сестер Воплоченого Слова в Бурштині, що на Івано-Франківщині.

Звертаючись до присутніх, Глава УГКЦ зокрема наголосив: «Ми щойно заклали і благословили наріжний камінь для будівництва нового храму. Деякі невіруючі, дивлячись на те, що ми зробили, запитують себе: в Україні такий скрутний час, навіщо починати будівництво нової церкви? Ці кошти можна вкласти в щось більш практичне... Але ми, віруючі, кажемо, що наріжним каменем усього Всесвіту і кожного людського життя, усякої держави є Господь Бог.

Наріжним каменем, якого відкидали і відкидають, є Ісус Христос... Той, хто опирається на нього, може збудувати будь-що. Особливо в непевний час нам необхідно мати наріжний камінь, на якого можна опертися, і серед моря різного невідомого і непевного знайти щось вічне та непорушне».

На завершення промови Блаженніший Святослав подякував усім, хто «зробив крок у вірі і почав будову цього святого храму, і тим, хто підтримав цю справу».