Глава УГКЦ подякував отцям паулінам за молитву за мир в Україні
  • Срд, 01/04/2015 - 17:54

Глава Української Греко-Католицької Церкви Блаженніший Святослав подякував ченцям паулінам, що на Ясній горі в Ченстохові (санктуарій Пресвятої Діви Марії Ясногорської) за молитву за мир в Україні, яку вони почали від першої неділі Великого посту 2015 року.

«Висловлюю глибоку вдячність за цей унікальний акт духовної підтримки і солідарності з українським суспільством, яке так постраждало протягом останнього року від військових дій Росії щодо українського народу, який стоїть на захисті цінностей та моральних принципів суспільно-політичного життя».

Крім того, Глава УГКЦ прийняв запрошення отців паулінів узяти участь у спільній молитві за мир в Україні. «Хотів би скористати з цією можливості в найближчому майбутньому відвідати чудотворну ікону Божої Матері на Ясній горі, яка протягом століть захищає наші народи від нещасть, щоб узяти участь у спільній молитві про милість Божу для України у вкрай складний і драматичний історичний момент, в якому зараз перебуває наша Батьківщина», – сказано в листі Предстоятеля Церкви до преподобних отців Ясної гори.