Глава УГКЦ привітав Михайла Паночка з обранням Старшим єпископом Української Церкви християн віри євангельської
  • Птн, 25/05/2018 - 14:31

Глава Української Греко-Католицької Церкви Блаженніший Святослав привітав особисто та від усієї УГКЦ Михайла Паночка з черговим обранням Старшим єпископом Української Церкви християн віри євангельської.

«Висловлюю радість із цього приводу і молюся, щоб час вашого служіння був позначений Божим благословенням. Цей вибір – знак Божого провидіння та великої довіри, яку виявили до вас співбрати та вірні вашої Церкви», – мовиться у привітальному листі Блаженнішого Святослава.

«Бажаю вам по всі дні життя і служіння сповнюватися силою Святого Духа, яка зробить плідними ваші діла», – побажав Предстоятель новообраному очільнику Української Церкви християн віри євангельської.

Глава УГКЦ у листі також зазначив, що саме на нас, християн України, Господь сьогодні кладе велику відповідальність - святістю свого життя, молитви та добрих діл випросити в милостивого Бога миру для нашої рідної української землі. А також запевнив у солідарності щодо всіх ініціатив для звершення цієї Богом благословенної та дуже важливої нині справи.

«Радію, що завдяки нашій дотеперішній спільній і злагодженій позиції в контексті діяльності у Всеукраїнській раді Церков і релігійних організацій нам вдалося здійснити чимало важливих завдань. Зокрема, ідеться про захист прав сім’ї та християнських цінностей у сучасному суспільстві», – зазначається у документі.