Глава УГКЦ привітав Президента Всеукраїнського cоюзу Церков християн віри євангельської – п'ятдесятників із 65-літнім ювілеєм
  • Птн, 11/11/2016 - 12:09

Дякуємо Господеві за дар вашого життя і за всі дари, якими Він рясно вас наділив та які ви примножили протягом свого життя та єпископського служіння в Церкві християн віри євангельської – п’ятдесятників. Цього дня молюся за вас до милосердного Господа, щоб зіслав щедрі дари для сповнення в мирі вашого служіння.

Пише в Листі-привітанні Блаженніший Святослав, Глава УГКЦ, Михайлові Паночку, Президенту Всеукраїнського cоюзу Церков християн віри євангельської – п'ятдесятників, вітаючи його із 65-літнім ювілеєм.

Глава Церкви відзначив любов до Бога та патріотизмом наставника п’ятидесятників. «Своїм ревним служінням для Божої слави ви сподобилися великої поваги і вдячності не тільки від вірних вашої Церкви, а й людей доброї волі, які хочуть бачити нашу Україну незалежною, вільною державою, що керується  християнськими принципами. Дякую вам за відкритість до співпраці в контексті нашої діяльності у Всеукраїнській раді Церков і релігійних організацій», - пише у Листі-привітанні Глава УГКЦ.