Глава УГКЦ привітав рух «Подружні зустрічі» з початком Національного з’їзду його аніматорів
  • Втр, 02/05/2017 - 10:28

Наші родини потребують добре вишколених професіоналів, які, маючи вже свій позитивний досвід родинного життя, можуть допомогти їм перейти кризи та випробування. Гасло, яке обрали для з’їзду аніматорів руху «Подружні зустрічі» УГКЦ, – «Будьте мужні! Не бійтеся», – є дуже глибоким і актуальним. Ці «фахівці з родинного життя» повинні мати велику довіру до Господа Бога, який кличе їх бути свідками Божої волі для всіх, хто, отримавши благословення в Таїнстві Подружжя, прагне жити святим і праведним життям.

Пише Глава і Отець УГКЦ Блаженніший Святослав в листі до лідерів руху «Подружні зустрічі» та аніматорів руху.

Додамо, 28-30 квітня у Львові у Василіанському інституті філософсько-богословських студій імені Йосифа Велямина Рутського відбувається Національний з’їзд аніматорів руху «Подружні зустрічі» УГКЦ, під гаслом «Будьте мужні! Не бійтеся» (Мр. 6, 50).

«Якщо ви будете користати з дарів, які Господь залишив для вашого освячення – Святих Таїнств Сповіді та Пресвятої Євхаристії, життя в молитві й дотриманні Божих Заповідей, то Він скріпить родину своїм благословенням. Тоді кожна криза стане нагодою піднятися над власними слабкостями і утвердитися в Божій силі», - наголосив Блаженніший Святослав.

Глава Церкви побажав, аби ця подія стала можливістю скласти щиру вдячність всемогутньому Богу за отримані дари: «Прийміть від мене побажання рясних Божих благословень, допомоги Святого Духа у виконанні вашого служіння. Нехай Пресвята Богородиця покриває вас своїм пресвятим омофором. Як завдаток щедрих Божих дарів для всіх учасників, уділяю своє архиєрейське благословення та вимолюю для вас щедрих Божих благодатей».