Глава УГКЦ розповів Святішому Отцю про ситуацію в Україні
  • Втр, 25/02/2014 - 00:47

Блаженніший Святослав (Шевчук), Глава УГКЦ, поспілкувався зі Святішим Отцем Франциском, поінформував його при ситуацію в Україні та подякував за його слова підтримки та молитву за український народ.

Пригадуємо, що 24-25 лютого у Ватикані Глава УГКЦ бере участь в праці звичайної Звичайно Ради Папського Синоду єпископів.

Зустріч проходить під головуванням Святішого Отця Франциска та за участю Секретаря  Синоду, кардинала Бальдіссері, членів Ради Синоду, експертів та консультантів.

Темою даної зустрічі є опрацювання відповідей на запитник «Виклики душ пастирства сім’ї в контексті євангелізації». Як ми вже повідомляли, Рада Папського Синоду опрацювала низку запитань що стосуються душпастирства родини у сучасному світі які були скеровані до єпископський конференцій усіх країн світу, Східних Католицьких Церков «свого права» та відповідних дикастерій Римської Курії. Сьогоднішня зустріч має на меті підсумувати та проаналізувати відповіді, які були отримані на поставлені запитання та зробити відповідні висновки і пропозиції у світлі і світлі приготування до надзвичайної сесії Папського Синоду, яка відбудеться в жовтні цього року.

Департамент інформації УГКЦ