Глава УГКЦ візьме участь в урочистостях у місті Долина
  • Чтв, 31/07/2014 - 15:29

10 серпня Отець і Глава Української Греко-Католицької Церкви Блаженніший Святослав візьме участь у відзначенні 1035-ї річниці Дня міста Долина та столітнього ювілею видатних долинян - кардинала Мирослава Івана (Любачівського) та доктора Омеляна Антоновича.

Як повідомили Департаменту інформації УГКЦ організатори, у програмі урочистостей 10 серпня, зокрема, об 11-й годині розпочнеться Архиєрейська Літургія в церкві Різдва Пресвятої Богородиці. О 14:00 годині - урочиста хода від пам’ятника Борцям за Українську Державу вулицею Грушевського до краєзнавчого музею «Бойківщина». О 14:30 годині відбудеться відкриття та освячення пам’ятника подружжю Омеляна та Тетяни Антоновичів.

Після освячення пам’ятника запланована двадцятихвилинна прес-конференція з Блаженнішим  Святославом в музеї «Бойківщина».

О 16-й годині розпочнеться урочиста академія «Кардинал Мирослав Іван Любачівський та доктор Омелян Антонович: з Долини до Вершини».

Упродовж дня триватиме Свято бойківського меду та ремесел.

Акредитація та координація зв’язків із журналістами: Максимів Галина Миколаївна: тел. 0953842988, електронна адреса: hmaksumiw@ukr.net.