Глава УГКЦ – захисникам на передовій до Дня ЗСУ: Ви сьогодні є нашими ангелами-хоронителями
  • Суб, 06/12/2014 - 12:06

Глава Української Греко-Католицької Церкви Блаженніший Святослав до Дня Збройних Сил України, який відзначають 6 грудня, скерував особливі слова привітання до тих, хто знаходиться сьогодні на передовій: «Ви сьогодні є нашими ангелами-хоронителями. Ви сьогодні виконуєте святу справу – захищаєте свободу і незалежність України».

У своєму відео-зверненні з нагоди цього дня Блаженніший Святослав зауважив, що «можливо, цього року ми вперше усвідомлюємо, наскільки важливою є місія покликання захисника Вітчизни», оскільки цього року святкуємо це свято у військових обставинах.

«Ми сьогодні, – звертається Архиєрей до всіх військових України, – особливо молимося за вас. Уся наша Церква скеровує усю свою увагу, свої сили, свою молитву до Господа Бога. Ми обіцяємо, що будемо вас всіляко підтримувати. Усім тим, чим сьогодні живе Україна, все те вона сьогодні віддає вам, нашим захисникам. Ми сьогодні просимо Бога, щоб дав вам перемогу, бо знаємо, що ми разом з вами є на стороні добра і правди».

«Нехай Всемилостивий Господь береже і захищає вас. Нехай Його небесне військо на чолі з Архистратигом Михаїлом будуть разом з вами. І нехай Боже благословення Отця і Сина і Святого Духа спочине на всіх вас», – побажав Глава УГКЦ нашим захисникам.