«Голос сім’ї» розпочинає молитовну кампанію Вервиці за Церкву і сім’ю в кризі
  • Срд, 01/06/2016 - 13:40

Міжнародна ініціатива католиків-мирян «Voice of the Family» (Голос сім’ї) розпочинає молитовну кампанію молитви Богородичної Вервиці за подолання помилок та небезпек, які сьогодні серйозно загрожують Церкві і сім’ї. Про це повідомляє pro-life сайт «Life Site».

«Voice of the Family» вважає, що у цей час кризи Церкви і світу ніщо так не може бути ефективним у відродження християнської цивілізації, яка є необхідною передумовою для нормального життя сім’ї, яка молитовне звернення до Богородиці.

«Voice of the Family» закликає католиків молитися, принаймні, хоча б раз у місяць чи раз у тиждень, а краще щодня Богородичну Вервицю в наступних наміреннях:

1. За Папу, щоб він сумлінно оберігав скарб віри Католицької Церкви і виправляв помилкові вчення, які набули широкого поширення в Церкві.

2. За кардиналів, щоб вони мужньо виконували свій обов’язок бути Папі радниками і надавати геройське свідчення католицької віри.

3. За єпископів, священників, дияконів і тих, хто їм допомагає у їхньому служінні, щоб вони сміливу навчали католицьку віру в її повноті, поширювали правдиве поклоніння Всемогутньому Богу й керували довіреним їм стадом відповідно до Божої волі.

4. За переслідуваних католиків, щоб усі, хто переслідуваний через свою католицьку віру, навіть в середині церковних структур, були визволені від переслідування.

5. За сім’ю, що сім’ї по всьому світі були захищені від будь-яких зазіхань чи то духовних, чи матеріальних, які загрожують їхньому існуванню.

Доєднатись до цієї молитовної кампанії ви можете за перейшовши за посиланням: https://www.lifesitenews.com/petitions/voice-of-the-family-prayer-campaign