Голови катехитичних комісій із всієї України зустрілися на підсумковому засіданні 2014 року
  • Суб, 13/12/2014 - 11:59

11 грудня 2014 року відбулося заключне XVІ засідання Катехитичної комісії Києво-Галицького Верховного Архиєпископства УГКЦ у 2014 році. Голови катехитичних комісій із всієї України зустрілися в приміщенні Львівської духовної семінарії Святого Духа УГКЦ.

Засідання розпочав о. Андрій Стадницький, голова Катехитичної комісії Києво-Галицького Верховного Архиєпископства УГКЦ, представляючи всім присутнім підсумки роботи в групах на з’їзді директорів катехитичних шкіл (21 жовтня 2014 року) та відгуки учасників семінару для новопризначених директорів катехитичних шкіл (18-20 листопада 2014 року).

Головам катехитичних комісій було представлено аудіокатехизу на тему святих таїнств, над якою впродовж цього року працювала Катехитична комісія КГВА УГКЦ.

На засіданні було обговорено підготовку до інтелектуальної гри брейн-ринг на тему «Вивчаємо митрополита Андрея (Шептицького)», яка буде проходити в єпархіях та екзархатах УГКЦ в Україні.

Усі присутні спільно обговорили перспективи діяльності катехитичних комісій та узгодили їх із загальним планом Катехитичної комісії КГВА УГКЦ на 2015 рік.