Головний герой «Росомахи» заявив, що він християнин
  • Пон, 12/10/2015 - 15:51

Відомий голлівудський актор Х'ю Джекман заявив в інтерв'ю Parade magazine, що він християнин і присвячує усі свої виступи Богу.

"Я християнин. Я відвідував різні євангельські служіння пробудження безліч разів. Коли мені було 13, у мене було дивне передчуття, що я збираюся стояти на сцені, як ті проповідники, яких я бачив», - розповів актор.

Він додав, що кожен раз, перш ніж вийти на сцену, він присвячує свій виступ Богу. Потрібно зазначити, що раніше, в інтерв'ю тому ж Parade Magazine в 2009 році Джекман говорив, що вважає євангельську церкву дуже «обмежуючою».

Зараз Х'ю Джекман готується до роботи над новим фільмом про життя апостола Павла, в якому буде виконувати роль Павла. Він виступає продюсером цього фільму разом з Беном Афлекок і Меттом Деймоном. Фільм розповість про навернення Павла, його служіння і ув'язнення. У даний час йде робота над сценарієм.

Крім того, Х'ю Джекман разом зі своєю дружиною Деборрою активно займаються благодійністю.

«Я був вихований у релігійному розумінні важливості милостині. У мене є можливості, у мене грошей набагато більше, ніж мені коли-небудь знадобиться. Якщо ви сприймаєте гроші або славу як силу, то використовуйте її, щоб допомогти іншим ..., - заявив актор. - Людина хвора або голодна і потребує допомоги - так допоможи їй!»