Гоніння на християн і захоплення церков на сході України тривають
  • Срд, 29/10/2014 - 01:15

Вчора після вечірнього зібрання у м. Красний Луч, Луганської обл. бойовики наказали передати центральну церкву ЄХБ в їх власність. Юрій Караменешта пише на своїй сторінці в ФБ:

"Сьогодні після вечірнього  зібрання у м. Красний Луч Луганської обл. бойовики наказали передати центральну церкву ЄХБ в їх власність. Вранці прийдуть за документами і ключами. Прохання молитися за служителя церкви і всіх віруючих хто там залишився".

Єлисей Пронін, пастор церкви «Відродження» євангельських християн-баптистів м. Первомайська Луганської області підтверджує дану інформацію в наступних словах:

"Сьогодні, після вечірнього зібрання, до церкви ЄХБ м. Красний Луч завітали "гості" камуфльовані і озброєні. Ультиматум нової "влади" простий як завжди: завтра до 8-00 ранку будівля молитовного дому повинна бути звільнена і передана "захисникам простого народу". прошу молитися за наших братів і сестер про зміцнення їх віри. Особливо прошу молитися про пастиря Олександра Івановича. Ще вчора бачив його, обнімав, радів до сліз. Олександр Іванович дивно цілісний, вірний, посвячений чоловік. Нехай зміцнить Господь! Нехай збереже від ВСЯКОГО зла! Нехай допоможе у кожному доброму ділі!