“Господь покликав вас бути добрими слугами для народу у цей важкий час", - владика Василій (Івасюк) до депутатів
  • Птн, 25/03/2016 - 10:48

24 березня відбулася третя сесія сьомого демократичного скликання Коломийської районної ради. На запрошення голови районної ради Романа Дячука правлячий єпископ Коломийсько-Чернівецької єпархії кир Василій (Івасюк) освятив оновлене приміщення сесійної зали. 

У своєму слові до присутніх депутатів архієрей побажав, щоб кожне рішення, яке буде прийняте в цій залі було гідним Божих заповідей та сприяло покращенню умов життя Коломийського регіону та всієї України. 

“Господь покликав вас бути добрими слугами для народу у цей важкий час. Бог знає, що відбувається в Україні! Інколи разом із Псалм оспівцем нам хочеться вигукувати: “Устань! Чого спиш, Господи? Прокинься! Не відкидай навіки!” (Пс.44,24-25). Звісно ж, Бог не спить. Він бачить порядних державників та порядних віруючих громадян. І вашим завдання – є зробити життя людей комфортним та зручним через вирішення соціальних, економічних та політичних питань. У цьому впевнені самі громадяни, а тому йдуть зі своїми проблемами на особистий прийом.” 

Також владика закликав всіх присутніх до повсякденної молитви і читання Святого Письма, особливо у час Великого посту. 

Після звернення архієрей освятив відновлене приміщення, де депутати продовжили свою працю.