Господь вибирає не тих, які багато знають, а тих, які готові почути Його слово і йти за Ним», - владика Венедикт
  • Пон, 23/06/2014 - 11:54

22 червня 2014 року Преосвященний владика Венедикт, Єпископ-помічник Львівської архиєпархії УГКЦ, здійснив душпастирські відвідини  парафії Святого Івана Богослова, що у с. Зимна Вода.

Преосвященний владика, роздумуючи в контексті недільного Євангелія, закликав людей до глибокої переміни. Таке преображення відбувається, коли людина зустрічається з Христом, а як зауважив владика Венедикт, такою найкращою зустріччю з Богом є Святі Тайни: Покаяння і Євхаристія.  

«Сьогодні знайдімо у собі відвагу і запитаймо себе: Чи справді я хочу зустрітися з Христом?». Як наголошує владика, така зустріч має покликати нас лише до одного, а саме: «Перемінити своє життя і свідчити про Бога».

Під час Божественної Літургії владика Венедикт уділив дияконські свячення піддиякону Дмитру Романку, випускнику Львівської духовної семінарії Святого Духа.

З липня 2011 року диякон Дмитро є працівником архиєпархіяльного центру приготування до Святої Тайни Подружжя з першого курсу навчання в семінарії є активістом ГО «Рух за життя». Пройшовши навчально-практичний курс «Жива надія» (допомога особам, що пережили досвід аборту чи втрати дитини).