Греко-католицький священик служитиме у каплиці МВС Полтавської області
  • Суб, 28/02/2015 - 11:45

27 лютого 2014 року керівництво МВС у Полтавській області, на прохання військового капелана о. Максима Кролевського, передало у користування УГКЦ каплицю св. Архистратига Михаїла. Богослужіння будуть відбуватися почергово зі священнослужителем УПЦ (КП).

Капличка знаходиться в самому центрі м. Полтави, напроти Міністерства Внутрішніх Справ у Полтавській області. Відтепер у цій маленькій церковці душпастирську опіку зможуть отримувати правоохоронці, бійці батальйону МВС "Полтава", воїни АТО, їхні родини та всі люди доброї волі, що мешкають у Полтаві.

"Є така гарна ідея, яку з Божою допомогою плануємо втілити в життя, - зауважив о. Максим Кролевський, - це створити спільноту з військових, військовий клуб, де священики могли б надавати душпастирську опіку та психологічну допомогу для учасників АТО та їхніх родин".

Оскільки у каплиці МВС  м. Полтави відбуватимуться богослужіння за участю двох конфесій, вона стане знаковим місцем духовної єдності для кожного полтавця, незважаючи на релігійну приналежність.

Прес-служба парафії Пресвятої Тройці УГКЦ у м. Полтава