Греко-католиків закликають підтримати Вимогу до Президента щодо неприпустимості видалення з Конституції України визначення шлюбу як союзу чоловіка та жінки,
  • Чтв, 22/10/2015 - 13:45

Всесвітлішим, всечеснішим, преподобним отцям, достойним мирянам та всім людям доброї волі

Слава Ісусу Христу!
Дорогі у Христі,

багатьом з вас відомо, що наша Українська Греко-Католицька Церква в особі Блаженнішого СВЯТОСЛАВА неодноразово зверталася до представників української влади із закликом захистити життя зачатих дітей, яких знищують в абортаріях. Цей тяжкий гріх стягує на усіх нас справедливий Божий гнів. Кожен громадянин країни, де легалізовані аборти, несе відповідальність за це зло.

Цього року робоча група з питань змін до Конституції України намагалася видалити з Конституції визначення сім'ї як союзу чоловіка і жінки, що є прямим намаганням перекреслити християнські сімейні цінності.
Не маємо права мовчати і залишатися байдужими в час, коли ворожі сили хочуть перетворити нашу країну на духовну і культурну руїну.

Закликаю Вас засвідчити свою позицію і підтримати Вимогу до Президента України та інших органів державної влади щодо неприпустимості видалення з Конституції України визначення шлюбу як союзу чоловіка та жінки, неприпустимості появи в Конституції України нового визначення «сексуальна орієнтація», а також, щодо захисту життя людини від зачаття до природної смерті.

Молімо Всемилостивого Бога, щоб дарував нашому народу мудрості і мужності, щоб захистити життя зачатих дітей та християнські сімейних цінності в українському законодавстві.

З молитвою та Архиєрейським благословенням
+ Венедикт
Протосинкел Львівської Архиєпархії

 

ПІДПИСАТИ ПЕТИЦІЮ можна на сайті офіційного інтернет-представництва Президента України