Хакери розкрили стратегію і плани Джорджа Сороса і його фондів
  • Срд, 17/08/2016 - 11:50

У світову мережу попало більше як 2500 документів пов’язаних з діяльністю американського мультимільярдера Джорджа Сороса та мережі його фондів «Відкрите суспільство», повідомляє хорватський pro-life портал «Narod.hr».

Документи відкривають стратегії та плани Соросових організацій. Документація свідчить про втручання Сороса у внутрішню політику багатьох країн Європи, підтримку ЛГБТ активізму, фінансування просування гендерної ідеології, спонсорування Демократичної партії США, вплив на вибори в європейських країнах і на вибори до Європарламенту. Зокрема документи свідчать про близьку пов’язаність між Джорджом Соросом і теперішнім кандидатом у президенти США Гілларі Клінтон.

Документи також свідчать про широке фінансування фондами Сороса цілої мережі неурядових організацій в країнах Європейського Союзу і за його межами.

Минулого року в ЄС вибухнув був серйозний скандал коли угорський прем’єр Віктор Орбан офіційно звинуватив Джорджа Сороса і організації, які він фінансує та контролює у виникненні та розвитку мігрантської кризи  в ЄС.

Нещодавно WikiLeaks опублікував дані, які свідчать, що у 2011р. Сорос давав рекомендації тодішньому держсекретареві США Гілларі Клінтон, як поводитись у питанні тодішніх заворушення в Албанії.

З документами стосовно діяльності Джорджа Сороса та його мережі можна ознайомитись на сайті DCLeaks.

Довідка:

Гілларі Клінтон – американський політик, член Демократичної партії США, дружина бувшого американського президента Білла Клінтона, кандидат у президенти США від Демократичної партії. У своїх анти-про-лайф поглядах дотримуються екстремістських позицій. Виступає за примушування релігійних організацій проти їхніх переконань, оплачувати своїм працівникам аборти та операції по зміні статі. Також стоїть на виразно екстремістських стосовно так званих прав ЛГБТ і вважає, що релігійні організації мають ці «права» забезпечувати. Також відома своєю беззастережною підтримкою гіганта абортивної індустрії «Planned Parenthood».   

Джордж Сорос - американський мультимільярдер угорсько-єврейського походження. Деклараваний атеїст і прихильник ідеї так званого відкритого суспільства, тобто, суспільства, у якому ніхто не має права на істину й панує повний релятивізм. Джордж Сорос декларує свою боротьбу за гендерну рівність, підтримує фемінізм, а також є декларованим борцем за скорочення кількості населення Землі. Також Сосор є одним з головних донаторів ЛГБТ активізму у світі.

Соросова Фундація Відкрите суспільство одним із своїх пріоритетів називає пропаганду ідеї так званого відкритого суспільства, гендерної рівності; надає гранти для боротьби за «права» лесбіянок, гомосексуалістів, бісексуалів, транссексуалів, інтерсексуалів. Серед критеріїв отримання грантів від цієї Фундації є і зобов’язання реципієнта фінансової допомоги боротися проти гендерної дискримінації та пропагувати гендерну проблематику.

В Україні діє Міжнародний фонд «Відродження», який декларує себе частиною Соросової мережі Фундацій Відкритого Суспільства. За безпосередньої підтримки Міжнародного Фонду «Відродження» у 2011 році в Україні була створена «Коаліція з протидії дискримінації в України», яка, з-поміж іншого, бореться проти дискримінації за ознакою гендеру, гендерної ідентичності, сексуальної орієнтації. Саме ця Коаліція стала одним із лобістів, які протиснули скандальновідому поправку до Трудового кодексу, яка забороняє дискримінацію за сексуальною орієнтацією та гендерною ідентичністю і яка є однією із найліберальніших у світі.

Міжнародний фонд «Відродження» є одним із потужних популяризаторів гендерної ідеології в Україні. У 2001 році Фонд видає книгу авторства Девіда К . Світзера «Бути батьками гомосексуала. Ви і ваша дитина-гомосексуал», книжка відома своїм антихристиянським підходом до проблеми гомосексуальності та її вирішення. 

У 2003 році Фонд видає книгу найвідомішого ідеолога гендерної революції Джудіт Батлер «Гендерний клопіт. Фемінізм та підрив тожсамості». І того ж таки року Фонд видає книгу Майкла Кіммела «Гендероване суспільство». У 2004 році за підтримки Фонду видано навчальний посібник «Основи теорії ґендеру» і книгу Віри Агеєвої «Гендерна перспектива». Також за підтримки Фонду виходить методична розробка «Ґендерний аналіз соціополітичних процесів». У 2007 році Фонд видає книгу Терези де Лоретіс «Технології гендера: Есе про теорію, фільми та художні твори».

На сьогоднішній день до наглядової ради Міжнародного Фонду «Відродження» входять відомі політичні і громадські діячі в Україні Оксана Забужко (письменниця), Василь Куйбіда (Голова Народного Руху України), Борис Тарасюк (бувший Голова Народного Руху України), Рефат Чубаров (голова Меджлісу кримсько-татарського народу).

Міжнародний фонд «Відродження» є офіційним партнером Українського католицького університету, а також тісно співпрацює із Міжнародним фондом «Карітас України».

З Міжнародним фондом «Відродження» тісно співпрацювали чи співпрацюють особи, які чи мають вплив на діяльність УКУ:

Член Експертної ради регіонального відділення Міжнародного фонду «Відродження» з 1995-1998рр., член програмної ради напрямку «Середня школа» Міжнародного фонду «Відродження» з 2002р., колишній проректор з науково-педагогічної роботи УКУ (2010-2015рр.), теперішній заступник міністра освіти і науки України Павло Хобзей один із ініціаторів перевірки підручників для середніх шкіл на предмет ознак гендерної дискримінації. 

Член Освітньої ради Освітньої програми Міжнародного фонду «Відродження» з 2011р., перший проректор УКУ Тарас Добко.