Харрісон Баткер – зірка американського футболу та ортодоксальний католик. Свідчення віри
  • Птн, 17/02/2023 - 16:12

У той час як команди та спортсмени піддаються різноманітній моді на прихильність до неомарксистських ідеологій, приємно чути, що принаймні деякі з них не лише зберегли свій розум, але й живу, ортодоксальну віру.

«Гаррісон Баткер, традиційний католик, який прислужує на традиційній Тридентській месі, виграв Super Bowl Kansas City Chiefs за 8 секунд до кінця гри», — написав Войцех Чейровський у Facebook.

«Я знайшов щастя у сповідуванні віри, яку дає католицька церква».

“Гаррісон Баткер — людина з багатьма талантами”, –  розповідає портал LifeNews: “Але, мабуть, найбільшим значущим серед них є непохитна віра в Бога. Футболіст «Канзас-Сіті Чіфс» відомий не лише своєю вражаючою майстерністю на майданчику, а й глибокою відданістю своїм християнським переконанням. Протягом усієї своєї кар’єри він був відвертим поборником цінностей Pro-Life і використовував своє становище для поширення повідомлення про гідність людського життя.

Гаррісон Баткер є членом Лицарів Колумба і прислужує на Тридентській месі міністрантом. Спортсмен усвідомлює, що його країна стоїть перед вирішальним моментом, коли необхідно повернутися до Бога:

“Зараз настав час для нас, як для людей Церкви, взятися за наше завдання вести цю битву за нашу націю, повернути Христа в наше повсякденне життя. Чоловіки повинні відігравати активну роль у нашій Церкві. Ваші священики повинні отримати від вас підтримку. Вони повинні тебе побачити. Інші чоловіки повинні бачити вас”, – сказав він.

Минулого року Баткер голосно підтримав законопроект про внесення поправок до Конституції штату Канзас, який гарантує, що вбивство ненароджених дітей ніколи не буде дозволено законодавством. З цієї нагоди він записав ролик, у якому закликав людей проголосувати за поправку та попередив, що в Канзасі хочуть узаконити навіть «варварські аборти на пізніх термінах».