Хелловін
  • Птн, 20/10/2017 - 13:54

Вже зовсім скоро Україна порине на цілу ніч у вир сатанізму, поганства і хаосу. Мова йде не багато не мало -  про Хелловін. На думку багатьох дослідників, Хелловін є християнізованим святом, що походить від кельтських святкувань жнив та днів мертвих, тобто має язичницькі корені, зокрема від шотландського Савину(Самайну).

Також існують припущення, що Хелловін розвинувся незалежно від Савину та має християнське підґрунтя. Все це так, але Християни святкують свято всіх святих, поминають своїх померлих і це воістину велике свято, адже люди згадують про свої коріння.

Але для сатаністів і поган Хелловін це ще більше свято. Якщо порівнювати по важливості з якимось Християнським святом, то для прибічників темної сторони це як Великдень чи Різдво. У культурі багатьох народів, які перебували у тіні поганства та ідолопоклонства було вірування, що саме у цю ніч стирається межа між світом живих і світом мертвих, саме у цю ніч світ наповнювали жахіття потойбіччя.

Святкування цього свята не обходилось без людських жертвоприношень, сексуальних оргій та найрізноманітніших язичницько-сатаністичних обрядів. Деякі народи британського півострова називали це свято "Самайн", адже вірили, що у цю ніч демон самайн виривається зі своєї темниці і пожирає всіх, хто не відзначений кров'ю. Вони обмащували свої лиця кров'ю, одягали страхітливі маски для того, щоб самайн прийняв їх за своїх і не шкодив їм. Ось істинні корені Хелловіна. Я ніколи не мав нічого проти переодягань, маскарадів та костюмованих вечірок, але коли свято бере початок від погансько-язичницьких шабашів і біснувань, то думаю, що кожен адекватний і здоровий християнин повинен не те що ігнорувати це свято, а навпаки всіма можливими силами протистояти цій культурно-демонічній експансії на наших теренах.

Якщо ж хтось свідомо і добровільно старається довести, що переодягання у всіляку нечисть це християнське свято, то постає питання: " А що та людина взагалі знає про Християнство?".

Дамян Вільчинський