ХХІ Міжнародна молодіжна піша проща «Львів - Унів»
  • Чтв, 24/04/2014 - 10:34

16-18 травня, з нагоди свята чудотворної ікони Унівської Богородиці, в рамках ЄМП, відбудеться ХХІ Міжнародна молодіжна піша проща «Львів – Унів». Організатори прощі* запрошують молодь та всіх охочих у мандрівку в пошуках Божої любові, оскільки тема прощі «Перебувайте у моїй любові» (Йо. 15.9).

В умовах житейської бурі, що лютує в Україні, проща покликана допомогти всім нам зберегти людську гідність, примножити віру в Бога, надію на визволення від зла та любов до ближнього. Зможемо спільно просити в Бога та Пресвятої Богородиці єдності сердець, миру та міцної віри.

Цьогоріч проща розпочнеться Божественною Літургією о 7.00 в храмі Арх. Михаїла, що на вул. Винниченка у Львові. Одразу після Служби всі учасники записуються до груп і формують колону. Початок руху прощі о 8:30. Дорога пролягатиме через м. Львів – с. Підбірці – с. Миклашів – с. Нижня Білка – с. Заставне – с. Глиняни – с. Якторів – с. Унів. В святу обитель прибудемо 17 травня ввечері. Тоді ж відбудуться нічні чування, які триватимуть до ранку: молитви, сповідь, благословення чудотворною іконою, похід зі свічками на Чернечу гору. В неділю, 18 травня, проща закінчиться Архиєрейською Літургією та повним відпустом. Колону супроводжуватиме медичний персонал, МВС та велогрупа.

Для тих прочан, які не зможуть бути в п’ятницю, та все ж мають велике бажання доєднатись до прощі, будуть автобуси, які виїжджатимуть зі Львова в суботу та неділю. Контактний телефон: 097 47 32 782 – Тарас.

На прощу необхідно взяти НАМЕТ, спальник, каремат (килимок), дощовик, змінне взуття, теплий одяг. У рюкзак бажано покласти також Святе Письмо, вервицю, ліхтарик, панамку, необхідні медикаменти, ложку, миску і горнятко. Важкі речі буде везти автомобіль.

Благодійний внесок: 30 грн. Є можливість повернутися з Унева до Львова автобусом, квиток якого коштує 25 грн.

Контактні телефони: 067 94 40 250 – Віра (реєстрація);

097 18 66 084 – Богдан.

*Організатори прощі: братія Святоуспенської Унівської Лаври, ЛО ТУСК «Обнова», ГО «УМХ», Комісія у справах молоді УГКЦ, Молодіжна комісія ЛА, Комісія мирян ЛА; молодіжні спільноти: «Добрий Пастир», «Діти світла», «Юрська молодь»; Львівська духовна семінарія Святого Духа, САД, Аніматори ВІО, молодіжний сайт «ДивенСвіт», ХРАМ, ГСПО «Тризуб ім. С. Бандери», Мальтійська служба, Фонд «Разом для молоді».

Приєднатися до прощі у соцмережах: facebook.com

Джерело: ДивенСвіт