Хлопчик, що прожив лише кілька хвилин, змінює світ
  • Птн, 10/10/2014 - 12:33

УВАГА: Перегляд запропонованих фотографій може стати екстремально емоційним досвідом для багатьох людей. Намірення цих фото – не стресувати, але показати неймовірну красу і таїнство вагітності і людського життя. Ми відчуваємо, що ці фото точно це зроблять.

П’ятниця 14 червня не обернулась так, як цього очікувала Лексі. Вона не була особливо стурбована незначним кровомазанням, яке розпочалось ще у вівторок, але все-таки вирішила подзвонити своїй лікарці.

Про всяк випадок лікарка порадила звернутись до лікарні. Вже на місці стало зрозуміло, що Лексі перебуває в пологах. На 19-ому тижні не було шансів для того, щоб її дитина могла вижити після народження.

At 9:42 that night, Walter was born.

Вальтер народився о 9:42 ввечері.

«Він був повністю сформований, все було на місці, я могла бачити, як б’ється серце у його крихітних грудях» - каже Лексі.

«Джошуа (чоловік Лексі) і я – обоє тримали його, плакали над ним і дивились на нашого досконалого, малесенького синочка».

Наступного ранку друзі привели двох дочок Джошуа і Лексі до лікарні подивитись на їх новонародженого братчика.

«У моїй голові не було ніякого сумніву, що я повинна привести дівчат побачити їхнього брата. Міхайла особливо була така захоплена дитиною і так хотіла братика. Вона знала, що щось не так і постійно запитувала про дитинку Рейчел, а тоді у лікарні і їх тата. Вона питала, чи з дитиною все добре і чи ми зможемо забрати його додому. Емма потребувала трохи задуматись над тим, що я їй кажу, коли я говорила про те, що Ісус взяв дитинку на небеса з Собою, але вона це зрозуміла»

At some point, Joshua took a number of beautiful photos of Walter, and his wife and daughters holding their son and brother.

У якийсь момент Джошуа зробив кілька чудових фотографій Вальтера, як його дружина і дочки тримають свого сина і брата.

After posting those photos to her photography website, millions of people have seen the photos, and they have spread all around the globe.

Потім кадри були опубліковані на фото-сайті, і їх побачили мільйони людей, вони поширились по всьому світу. «Прошу, спокійно поширюйте наші фотографії. У всьому нашому болі я рада, що з цього може вийти щось добре. І молюсь за те, щоб Господь продовжував використовувати фотографії Вальтера, щоб вплинути на багатьох» - зазначає Лексі.

Але, мабуть, найбільш кричущим щодо цих фото є те, що дітей такого віку як Вальтер, щодня вбивають у багатьох західних країнах. Запитай себе: Чи виглядає Вальтер як згусток тканини?