Холлі О’Доннелл – хоробра жінка, яка дала свідчення про злочини «Planned Parenthood»
  • Птн, 21/08/2015 - 12:27

Бувша працівниця «Planned Parenthood», яка в останніх відео, опублікованих у світовій мережі Інтернет, розкриває злочинні практики «Planned Parenthood» - торгівлю органами абортованих дітей, вбивства новонароджених дітей, в результаті невдалих абортів, заради торгівлі їхніми органами – Холлі О’Доннелл прагне, щоб правду про діяльність «Planned Parenthood» довідались мільйони людей. Повідомляє pro-life сайт «Life Site».

Особливо активно в США і у цілому світі обговорюється відео, яке інформує про те, що в результаті абортів у клініках «Planned Parenthood» народжуються також і живі діти,я ких потім вбивають, щоб продати їхні органи.  

«Я би не підставляла себе, якби ці відео не були правдивими», - відповідає О’Доннелл на запитання щодо достовірності її свідчень, - «Я би не піддавала небезпеці своє життя, як би це не було так. Навіщо мені ставити себе у загрозливу для мене позицію, якщо би я не знала, що це правда?».

«Я просто хочу, щоб люди почули це моє свідчення. Нехай народ вирішує» - додає О’Доннелл.

Зараз у США «Planned Parenthood» розвернув неймовірно активну піар-кампанію, щоб оправдати свою діяльність і дискредитувати усіх, хто публічно виражає сумнів у законності її діяльності. Свідчення Холлі О’Доннелл завдають дуже серйозного удару по «Planned Parenthood». Кандидати у президенти Тед Крус, Боббі Джіндал та Рік Санторум закликали розслідувати діяльність «Planned Parenthood».