Хор "Аскольд" виступив з різдвяним концертом для в'язнів
  • Пон, 22/01/2018 - 13:13

21 січня 2018 року Хор "Аскольд" парафії св. Миколая Мирлікійського на Аскольдовій могилі  під керівнитвом Володимира Гриньківа виступив зі співом різдвяних колядок у клубі господарської обслуги Київського слідчого ізолятора.

Вступне слово сказав о. Костянтин Пантелей. Капелан представив хор "Аскольд" і  розповів про духовне значення свята Хрещення Господнього:  "Подія Св. Хрещення сталася колись у житті кожного із нас, коли ми через Христа стали учасниками Божого люду, отримали покликання освячення нашого життя. Кожного з нас Господь знає зосібна за іменем."

Хор виконав відомі на весь світ українські колядки, які занурили в атмосферу свята Господнього Різдва. У залі відчувалося радісне хвилювання. Знайомі колядки присутні підтримували власним співом. Панував піднесений настрій. Цього дня о. Костянтин обійшов житлові й побутові приміщення господарської обслуги, освятивши їх Йорданською водою. Після завершення концерту хористи помолилися за в'язнів і за персонал, що служить у пенітенціарній установі, у каплиці Праведного Іова.