Хорватські консерватори мобілізуються на захист життя і релігії
  • Нед, 04/08/2013 - 14:33

З п’ятниці 2 серпня в хорватському місті Задар пройшов перший форум хорватських консерваторів, приналежних до різних партій і рухів. Метою форуму є мобілізація консервативної частини хорватського суспільства з метою оборони прав сім’ї і дітей та права на свободу віросповідання і свободи слова.

Хорватські консерватори головною своєю ціллю ставлять оборону сім’ї та релігії від натиску гіперліберального лобі, чию політику провадить сучасний уряд Хорватії.

На думку хорватських консерваторів, у Хорватії розбито міф про толерантність лібералів, про що свідчать події довкола накидання гіперліберального сексуального виховання у хорватських школах, як рівно ж і події пов’язані з агресією лібералів стосовно ініціативи проведення референдуму стосовно внесення в Конституцію країни визначення шлюбу, як життєвого союзу одного чоловіка і однієї жінки.

Саме агресивний напад лібералів на традиційні цінності хорватського суспільства, зокрема на право батьків виховувати дітей згідно з власним світоглядом, на інститут сім’ї, на право вільно висловлювати свою думку та свої релігійні переконання, на  думку хорватських консерваторі змобілізував хорватське суспільство в опорі проти деструктивних ідей лібералізму, який торує шлях черговому тоталітаризму.

Хорватські консерватори закликали і надалі продовжувати оборону традиційних цінностей та Церкви проти агресивних нападів ліберального лобі.

За матеріалами laudato.hr