Хорватський академік: Масонерія – загроза християнству
  • Пон, 28/10/2013 - 00:09

Переклад інтерв’ю хорватського академіка Еміла Чіча хорватському інтернет-порталові «dnevno.hr».

Пане Чіч, Ви відомі своїми антимасонськими заявами, наскільки справді масонерія є небезпечною для суспільства?

Можливо, Вас здивує, але протомасонерія була загрозою християнству вже від початків його існування. Теперішні масони в середині свого символу циркуля розміщують літеру G, яку самі масони тлумачать як першу літеру слова «ґноза». Ґноза, в масонському розумінні, – це не просто знання, це – знання ґностиків. А гностицизм – це окультний рух, який розповсюджували поганські жерці та який навчає спасіння не через Ісуса Христа, а через таємниче знання. За їхнім навчанням Христос всього-на-всього тільки один з вчителів світу і аж ніяк не Спаситель. Уже апостол Іван пише своє Євангеліє проти ґностиків.

З історичних документів знаємо, що масонерія в теперішній своїй формі виникла в Англії, а Британська імперія стала одним з головних інструментів її поширення. Першою ж країною, де масони відкрито прийшли до влади, стала Франція, де 1789 року масони провели криваву революцію й встановили культ Розуму.

Здається, що власне масони розв’язали І світову війну, а перемогою в ній Великобританії, яка в той час уже повністю перебувала в їхніх руках, вони укріпили свою владу в Європі. Після цієї війни масонські уряди Великобританії та Франції засновують Лігу Націй. ІІ ж світова війна спричинила повний кінцевий крах християнських суспільств і заміну їх соціалістично-масонськими та комуністичними суспільствами. Зараз масонерія фактично повністю опанувала Європою.

Масонським ідеалом є анаціональне суспільство, позбавлене навіть спомину про християнство з його моральним кодексом. Для здійснення своїх політичних цілей масонерія зараз широко використовує ліво орієнтовані політичні партії, але це не означає, що вона не інфільтрувалася в праві та консервативні політичні сили. Важливою зброєю масонерії є корупція, за допомогою якої масонерія контролює політичне життя і переважаючу більшість ЗМІ. Кінцевою небезпекою цієї ситуації є умертвіння національної ідеї та руйнування християнства, що паралізує самооборонні механізми народних мас, що в результаті призведе до інавгурації нового тоталітарного рабовласницького суспільства з новою релігією.

 

Якими є кінцеві цілі масонерії – знищення християнства?

Саме так, але не тільки християнства юдаїзму, ісламу також. Їхня ціль – витравити монотеїзм з поверхні земної кулі. Але особливою кісткою в горлі масонерії є християнство. Адже християнство підтримує традиційні цінності, які без нього впадуть. На цих цінностях побудовані і нація, і сім’я, а саме їх масонерія прагне знищити за допомогою ідей лібералізму й соціалізму. Християнський дух Європи вже добре підкопано, здається, що останнім ударом є промоція гомосексуалізму й розпад традиційного суспільства. Я не монархіст, але здається мені, що саме масони стояли за руйнуванням трьох християнських царств Європи: Австрійського, Німецького і Російського. Зараз масони у Європі, як ніколи до цього, близькі до здійснення своїх цілей. На жаль, і в нас у Хорватії масонерія заволоділа банками, культурними та політичними установами і тому докладається стільки сил для руйнування традиційних цінностей нашого суспільства.

 

Якщо масонерія, на Вашу думку, є такою серйозною загрозою для європейських народів, то чому як тільки згадати масонерію люди починають висміювати не тільки цю тему, але й того, хто це згадав?

Масонерія добре подбала про те, щоб про неї або не говорилося, або якщо й говорилося, то виключно в їхньому ключі. Тут йдеться про той самий трюк, який використовує диявол: як твердять наверненні в християнство бувші сатаніти, одним з їхніх головних завдань є переконування всіх, що сатани не існує, або що він є цілком безпечним.  Така сама справа й з масонерією: її «нема», це тільки «доброчинна установа», яка діє через Ротарі та Лайонс Клуби.

Суспільство є настільки дезінформованим, а через ЗМІ настільки окупованим дрібними подіями щодення, що втрачає здатність адекватно реагувати на пряму,  безпосередню загрозу встановлення диктатури зла. Тому й часто через насмішки відмахуються від теми масонерії аж до моменту, коли небезпека застукає в їхні двері. Але тоді вже буде пізно.

 

У такому випадку, як на Вашу думку, новий світовий порядок існує чи це вигадка конспірологів?

Сьогодні вже можемо говорити, що новий світовий порядок – це вже цілком явна річ. Поширюються і рекламуються саме ті «цінності», які в християнських суспільствах були гостро засуджувані й відкидалися, антихристиянське суспільство вже не вигадка християнських фантастів, а наша щоденна реальність. Таємними, і то не зовсім, є тільки організації, які це все очолюють. У наш час люди переважно займаються різними дурницями і стараються цього не помічати. Думаю, що повідомлення про те, що світовий істеблішмент готується до масових заворушень у випадку, коли люди зрозуміють, що демократії більше нема, що вона фактично скасована, не є безпідставними.

 

То що таке цей новий світовий порядок?

Новий світовий порядок – це фінальна точка реалізації плану до побудови всесвітньої імперії, в якій буде дозволено тільки одну нову синкретичну і гностичну релігію, а на чолі цієї імперії стоятиме той, кого Біблія називає Антихристом. Новий світовий порядок є тим, що Католицька Церква завжди називала – часами Антихриста.

 

Чи цьому, на вашу думку, можемо протистояти?

Єдиним способом протиставитись цьому в теперішньому часі останньої фази розпаду християнських суспільств, метастазам корупції і всякої зіпсутості є повернення до католицької віри. У руках сатани є гроші, а в наших руках мала би бути вервичка. Молитва – це єдина зброя проти наступаючого зла.

На жаль, сьогодні опір злу часто перетворюється на фарс і озлобленість. Правдивого, масового опору нема, є руйнівна озлобленість, але це не те, що потрібно. Зараз у Європі тільки Мадярщина спромоглася на більш-менш організований масовий опір організованому злу. У Польщі подібне не вдалося. Вбивши Качинського, який перетворив Польщу в країну, яка єдина у Європі не мала ні внутрішніх ні зовнішніх боргів і була здатна до опору, масонерія обезголовила цю країну. У Мадярщині масонські плани все ще знаходять опір. Там осягнуто критичну масу, яка спричинила самоорганізацію народу, який почав діяти. Угорщина – це приклад гідний до наслідування, незважаючи на певні перекоси. Християни мають організовуватися, якщо вони не хочуть жити в антихристиянській диктатурі.

 

За матеріалами http://www.dnevno.hr

Переклад «Католицького Оглядача»