Храмове свято в Южноукраїнську
  • Втр, 08/07/2014 - 10:16

6 липня в неділю Всіх Святих Українського Народу у місті Южноукраїнську, що на Миколаївщині, вірні Української Греко-Католицької Церкви відзначали своє храмове свято.

Спільне служіння святої Літургії відбулося за участі та благословення владики Михаїла (Бубнія), Екзарха Одеського, а також – священників Миколаївського деканату: о. Романа Балити, о. Віктора Давидюка, о. Романа Монтецького та о. Миколи Боднара.

Владику Михаїла із словами привітання та з хлібом зустрічали діти та всі вірні храму разом з парафіяльним священиком о. Ігорем Вороною.

Святкове богослужіння супроводжувалося молитвами-прошеннями за мир та спокій в Україні, її благо і добробут, за кожного присутнього в храмі і їх родини та за все місто.

Особливо зворушили серця вірних слова проповіді архиєрея, якими він з усією переконливістю закликає до прагнення бути святими та запевняє про можливість цього вже тут на землі.

Після привітань парафіян із їхнім храмовим празником святкування завершилося окропленням освяченою водою і благосовенням екзарха владики Михаїла.

Повідомив о. Ігор Ворона