Хресна Дорога римо-католиків Львова
  • Чтв, 13/04/2017 - 13:56

12 квітня,у Велику Середу, вулицями Львова пройшла велелюдна Хресна Дорога римо-католиків, яку очолив Архієпископ Мечислав Мокшицький. У молитовній ході, яку традиційно організовують отці францисканці конвентуальні, взяли участь священики, монахи і монахині, семінаристи та миряни з усіх парафій міста.

Увечері вони зібралися в Митрополичій базиліці. Після св. Меси під проводом Архієпископа Мечислава Мокшицького молитовна хода рушила на площу Ринок, далі вулицями Вірменською, Руською, Винниченка до Митрополичої Курії, а звідти до санктуарію св. Антонія. Присутні молилися двома мовами – українською і польською, благаючи Господа про припинення війни в Україні та випрошуючи Божі ласки для родин і суспільства.

На завершення Архієпископ Мечислав Мокшицький звернувся з подячним словом до всіх учасників Хресної Дороги та її організаторів і духовних провідників. Митрополит окремо склав подяку поліції, яка цього разу проявила особливу турботу про безпеку учасників Хресної Дороги римо-католиків міста Львова.