Хресна дорога у виконанні семінаристів та мощі блаженного Йосафата Коциловського у Стрию
  • Пон, 27/03/2017 - 08:31

24 березня 2017 року, в храмі Святих апостолів Петра і Павла у м. Стрию, відбулася Хресна дорога, яку в рамках проекту «Місії заради місій», провели семінаристи Львівської духовної семінарії Святого Духа, які прибули до Стрия разом з віце-ректором о. Михайлом Лесівим. Також цього вечора, парафіяни храму мали нагоду помолитися перед мощами блаженного священномученика Йосафата Коциловського, привезеними з семінарії. 

Протягом роздумів над подіями хресної смерті Спасителя, вслухаючись у чудовий спів та музичний супровід у виконанні майбутніх священиків, присутні в храмі поринули в далекі глибини свого серця та спробували зрозуміти якою безмежно великою є Божа любов до кожного з нас.

Після закінчення Хресної дороги, зі словом духовної науки до присутніх звернувся о. Михайло Лесів, який закликав не залишатися байдужими до потреб ближніх і бути “руками Господніми”, які допомагають усім потребуючим. Також священик розповів про проект «Місії заради місій», метою якого є підтримка греко-католицьких парафій на теренах Східної, Центральної та Південної України.

На завершення, священики парафії подякували братам-семінаристам за їх місійну працю, прекрасний спів та розважання Хресної дороги, а також побажали їм духовного зростання і утвердження у покликанні, щоб вони і надалі продовжували сіяти Боже Слово в серцях людей.