Хресна хода галицьких енергетиків
  • Пон, 23/11/2015 - 21:45

Вже восьмий рік поспіль працівники ПАТ “Львівобленерго” разом зі своїми сім’ями вирушають на духовну прощу до Страдча, традиційно  приурочену до дня свята Архангела Михаїла. Адже саме його львівські енергетики обрали своїм духовником захисником.

А розпочалось дійство в Церкві Успіня Пресвятої Богородиці молитвою за мир та спокій в Україні та за воїнів, котрі нині  боронять незалежність нашої Батьківщини. Окрім цього, галицькі енергетики помолились за здоров’я тих працівників компанії, які нині  служать в зоні АТО в якості мобілізованих спеціалістів, та членів їхніх родин

«Вітаю вас з величним святом. Ми живемо у важкий час - час кристалізації нашої держави. Пам’ятайте, що тільки Господь Бог і ніхто окрім нього має бути на першому місці. Адже все решта - борня за правду, наші національні пріоритети та цінності,  все це міститься у заповідях Божих. Зичу всім нам кріпості, спокою та миру», - звернувся до присутніх парох Церкви Успіня Пресвятої Богородиці отець Іван Колтун.

Після Святої Літургії енергетики пройшли Хресну Дорогу зі всіма на ній молитовними зупинками, що символізують страдницькі віхи останнього земного шляху Ісуса Христа.

Ігор Галущак