Християнофобія - всесвітня загроза
  • Срд, 17/04/2013 - 17:53
Християнофобія - всесвітня загроза

Про християнофобію і необхідність оборони визнавців Христа відомий соціолог і релігієзнавець Масімо Інтровіньє розмовляв з російським агентством «Інтерфакс-Релігія». Інтровіньє був експертом ОБСЄ у справах аналізу і протистояння расизму, антисемітизму та дискримінації християн і визнавців інших релігій.

Соціолог і релігієзнавець аналізував ситуацію у світі й прийнятий нещодавно в Росії закон про оборону почуттів віруючих. В епоху зростаючої християнофобії, атак на релігію у багатьох країнах світу прийняття закону про оборону почуттів віруючих є дуже доречним. На його думку, християнофобія є всесвітньою загрозою і виявом ненависті, тому державні правові системи повинні це враховувати.

Масімо Інтровіньє зазначив також, що як у середині ХХ століття приймали закони проти антисемітизму, так тепер необхідно приймати закони для оборони прав християн і Церкви, які всюди піддають нападам. У світовій пресі можна побачити віддзеркалення упереджень, фальшивих стереотипів на тему християн, які мають свою думку на теми одностатевих шлюбів, абортів, подружньої вірності та моделі родини.   

За матеріалами: wiara.pl