Християнок звільнили з дитсадка за відмову назвати дівчинку хлопчиком
  • Птн, 13/11/2015 - 11:56

Співробітниць дитячого садка міста Кеті американського штату Техас, християнок Маделін Керкзі та Акешу Богані Уайат, звільнили за відмову називати шестирічну вихованку хлопчиком, повідомляє портал Breitbart.com.

Після того, як пара «гей-батьків» однієї дівчинки попросила адміністрацію дитсадка надалі називати її чоловічим ім'ям і ставитися до неї, як до хлопчика, персонал ознайомили з новими правилами під загальною назвою «як поводитися з дітьми-транссексуалами».

Ці нормативи зобов'язують працівників установи «захищати гідність таких дітей».

М. Керкзі і А. Уайат визнали ці вимоги неприйнятними і такими, що суперечать їхнім релігійним переконанням.
Жінки звернулися до адвокатів і подали позов проти дитячого садка за звільнення з порушенням умов трудового законодавства.

Як заявила Керкзі, змушувати шестирічних змінити свою «гендерну роль» – це жорстоке поводження з дітьми. Над такою дитиною будуть знущатися однолітки, і це виллється в загальне сум'яття і хаос. Жінка закликала всіх небайдужих об'єднатися і не допустити подальших випадків незаконного звільнення.

«Політкоректність дійшла до того, що почали звільняти ні в чому неповинних працівників дитсадків. Педагоги всієї країни будуть поставлені перед вибором: або бути відданими своїй вірі, або – своїм новим «зобов'язанням» ...

Наполегливе насадження ЛГБТ-спільнотою особливих прав для обмеженої групи людей відбувається на шкоду громадянським правам всіх інших», – заявив адвокат з Х'юстона Енді Тейлор, що представляє М. Керкзі.
Е. Тейлор відомий тим, що виграв суд проти влади міста Х'юстон, що збиралися видати постанову, що дозволяє чоловікам-транссексуалам користуватися жіночими саунами, роздягальнями та душовими нарівні з жінками.

на фото: Маделін Керкзі з адвокатом (зліва)