Християнський театр відмовляється показувати новий фільм Disney через гомосексуальну пропаганду
  • Втр, 07/03/2017 - 15:09

Християнський театр в Алабамі, США, відмовився проводити показ нового фільму «Красуня і чудовисько» кінокомпанії «Disney». Причиною відмови є те, що в екранізації зображається гомосексуальний персонаж.

На своїй сторінці у мережі Facebook власники театру написали: «Знаємо, що хтось може не погоджуватись з нашим рішенням. Все в порядку. Ми – перш за все, християни. Ми не будемо іти на компроміс з тим, що противиться вченню Біблії».

Варто зазначити, минулого тижня режисер фільму оголосив про те, що дитячий фільм міститиме момент, який зображає гомосексуальну поведінку одного з героїв, назвавши його «гарним, ексклюзивним ґей-моментом у фільмі Діснея».

Як зазначили критики такого рішення компанії Disney, компанія намагається втиснути ЛГБТ- пропаганду в розум дітей, пояснюючи, що гомосексуальні почуття – це нормально. Американські християнські активісти написали петиції до компанії, а також закликали бойкотувати фільми компанії.

Згодом також стало відомо, що ще в 1998 році виконавчий директор "Disney" Майкл Айзнер говорив про те, що 40% працівників компанії – ґеї. Як зазначає LifeSiteNews, якщо ще в далекому 1998 році, ще коли ЛГБТ-рух не був таким активним в медія, у Діснея працювало 40% ґеїв, то скільки ж їх там працює зараз?