ХСП надала допомогу мешканцям Сопино, переселенцям з Донецька та Широкино
  • Чтв, 13/07/2017 - 21:37

Християнська Служба Порятунку надала допомогу сім’ї переселенця з Донецька.

Розповідають служителі ХСП-Маріуполь: «Нещодавно до нас звернувся переселенець з Донецька, який дізнався про ХСП від своєї родички. Ще два місяці тому він мав свій дім, в якому росли діти, автомобіль. Сьогодні він, як і багато інших людей, немає нічого, навіть одягу для своїх дітей та харчів».

Ще одна родина – це переселенці з Широкіно. Їхній будинок зруйнований. Коли втікали, щоб врятувати життя, не встигли забрати документи. Втікаючи від війни родина підбирала на дорозі щенят і рятувала ці створіння, тому що «вони живі й також хочуть жити, їсти».

«Родина, яка сама знаходиться у скрутному становищі, старається ділитися з іншими, адже вони знають, що таке біда», – говорять служителі ХСП.

Одяг, продукти, підгузки для дітей – таку допомогу ХСП надала іншій сім’ї переселенців.

Для жителів села Сопіно ХСП надала допомогу найнеобхіднішими речами та медикаментами.

ХСП в черговий раз дякує благодійникам та жертводавцям, які мають щедрі відкриті серця, щоб благословляти нужденних.

Нещодавно ХСП-Маріуполь отримали черговий гуманітарний вантаж із Києва. БФ «Крила Фенікса» посприяв у його безкоштовному транспортуванні у «сіру зону», а представники СІМІС допомогли доставити на місце призначення та розвантажити.

Духівник ХСП о. Олександр Коцюр на своїй сторінці у Facebook, зокрема, подякував  о. В’ячеславу Клембовському і добродіям за охолоджувач повітря та скороварку.