Єп. Шнайдер: Дякую Папі Бенедикту XVI за його слова щодо теперішньої ситуації
  • Втр, 05/05/2020 - 15:45

Єпископ Атанасіус Шнайдер з Астани, Казахстан, подякував Папі Бенедикту XVI за його слова на тему сучасних проявів антихриста і «виключення» з суспільства усіх, хто противиться абортам чи гомосексуальним «подружжям». На шпальтах порталу LifeSiteNews єпископ опублікував коментар, в якому звертає увагу на безбожний характер гендерної ідеології та поширення і виправдання абортів і гомосексуалізму.

 

«Дякую Папі Бенедикту XVI за підняття такої важливої теми. Погоджуюсь з його словами щодо нашої теперішньої ситуації.

Поширення і виправдання абортів, гомосексуалізму та гендерної ідеології містить в собі духа бунту проти Бога. У цьому сенсі виявляються характерні якості антихриста.

Прихильники абортів і гомосексуалізму говорять, що Божа заповідь не вбивати невинних людських істот – того, що відбувається у випадку абортів – є помилковою і недоброю. Також стверджується, що створення двох біологічних статей – погано, а щось протилежне – добре, тобто добрим є усунення біологічних відмінностей статей. Таким чином ідеологія абортів і гомосексуалізму є бунтом проти Бога і тому є характерною для антихриста.

Систематичне поширення абортів і гомосексуалізму, а також гендерної ідеології на світовому рівні вказує на діяльність своєрідного прихованого «єдиного світового уряду», ідеологічна програма якого є фундаментально атеїстичною і антихристиянською, а навіть богохульною, з огляду на бунт проти порядку, створеного Богом.

Антихрист не є лише тим, хто заперечує порядок створіння, тобто істину про Боже Втілення, істину, що Христос, Син Божий, насправді утіловився. Він також заперечує порядок створіння, а саме порядок двох біологічних статей і абсолютну заборону вбивати невинних людських істот.

Вбивство невинних дітей в лоні матерів і перевертання догори дригом створеного порядку двох біологічних статей, подружжя та сім’ї, є виразом антихристової поведінки, поведінки, яку в Біблії називають бунтом і апостазією. Антихриста також називають людиною несправедливості і вічного засудження, противником і ворогом Бога та створеного ним порядку на рівні природи і відкуплення. Найбільш характерною рисою антихриста є те, що його ставлять на місце Бога. Так є у випадку аборту, коли людина на практиці ставить себе на місце Бога, стверджуючи, що вона має необмежене право вирішувати щодо людського життя і порядку людської сексуальності.

Саме тому практика і ідеологія абортів і гомосексуалізму мають автентичні ознаки духа антихриста».